Hem-För renhet och ordning-bricka-Felkoder-Samsung-Felkod 2H i en Samsung tvättmaskin

Felkod 2H i en Samsung tvättmaskin

De samlade smutsig tvätt, nedsänkte den i din oumbärliga hushållens assistent, som idag inte är en lyx, utan ett tvättmedel. Vi valde det nödvändiga läget och fick start. Displayen visar förkortningen med kombinationen 2H / 3H / 4H. Observera dessutom att enheten fungerar korrekt. Ställ dig själv en fråga, är det möjligt att uppdela? Vad ska jag göra? Nej. Detta är bara ett informationsmeddelande. Oftast reproduceras en sådan chiffer endast i de lägen för vilka det tar mycket tid, mer än 100 minuter.

Det bör noteras! Skillnaden mellan fel och informationsmeddelanden (2H är ett meddelande om normal drift och H2 är redan ett fel som meddelar problem i värmeelementkretsen (TENA)).

Betydelsen av den visade symbologin

Kombinationen av dessa symboler, som består av ett nummer och en alfanumerisk beteckning på en timmes tid (2H / 3H / 4H), som visas på Samsung-enhetens skärm, meddelar dig inte om ett fel, men informerar dig bara om återstående tid tills slutet av tvättprogrammet du har valt. Eftersom högst två tecken kan visas på skärmen. Därför visas tiden med hjälp av specialsymboler. Huvudpersonen är "H" - det är en timme, d.v.s. 60 minuter och nästa siffra anger hur många timmar som finns kvar tills det aktuella läget är slut (2 * 60 = 120 minuter, 3 * 60 = 180 osv.). En sådan anmälan är speciell endast för moderna modifieringar av tvättmaskiner, som är utrustade med en tvåsiffrig display.

2H - från 180 till 100 minuter;

3H - från 240 till 180 minuter. etc.

Ett sådant informationsmeddelande är nödvändigt för dig för att korrekt fördela din fritid och kontrollera driften av enheten, oftast bomulls- och barnsaker. Dessutom är det värt att notera att 2H visas tills det når tidsvärdet, som består av två siffror, dvs. mindre än 100 minuter. Observera att detta inte är ett fel - det informerar bara om den aktuella processen och hur mycket tid som återstår innan den är klar.

En sådan förkortning, som visas på Samsung-enhetens skärm, informerar dig om processen och att tvättmaskinen svarar tillräckligt på alla lägen, och den är absolut funktionell. Därför ska du inte få panik och ringa en bilverkstad. Låt din enhet arbeta säkert och skäm bort dig längre med dess högkvalitativa och professionella rengöring av din tvätt och dina favorit saker och familjemedlemmar.

Kontrollera också: Vad betyder det och Hur du åtgärdar fel F20 i en Bosch-tvättmaskin?

Lämna en kommentar