Hem-För renhet och ordning-bricka-Felkoder-Samsung-FE felkod i Samsung tvättmaskin

FE felkod i Samsung tvättmaskin

Du samlade tvätten, kastade den i din assistent. Vi valde det nödvändiga läget och startade det. Assistenten i hemmet arbetar säkert, och så snart det är dags att starta torkningsläget visas kombinationen av FE / FC-funktionsfel på enhetens display. Ibland kan förkortningen för uppdelningen visas redan i torkningsstadiet. Samsung slutar fungera och visar ett problem.

Notera! Ett funktionsfel som FE är bara karakteristiskt för enheter som är utrustade med tillvalstorkningsfunktionen.

Problemvärde

Förkortningen FE, som visas på skärmen, meddelar att torkfunktionen inte fungerar. På grund av oförutsedda omständigheter utförs inte torkning av tvättad tvätt placerad i trumman. Problemet är en fläktfel (tvätten torkar inte alls eller funktionen når inte den slutliga finishen).

Oftast meddelar denna kombination av uppdelningar att du behöver söka professionell hjälp. Det finns dock alternativ när du kan eliminera det utan störningar utanför.

Hur man fixar FE-misslyckande utan att ta till professionella ingripanden

  • Programvarukrasch. För att eliminera sådan nedbrytning är det nödvändigt att utföra tvångsstart. På grund av felaktig information som överförts till styrkortet utförs inte torkningsprocessen. Koppla bort enheten från strömförsörjningen. Starta om maskinen efter en tid på plus eller minus 10 minuter. Den bör återställa den tidigare informationen och börja fungera tillräckligt.

Efter omstart fortsätter problemet att dyka upp? Inga positiva resultat? Fungerade enheten fortfarande inte? Då måste du ringa specialister. Webbplatsen innehåller kontaktinformation genom vilken du kan kontakta oss, få råd och ordna en uppmaning till proffs för att reparera stora hushållsapparater (Samsung tvättmaskiner).

Lämna en kommentar