Hem-För skönhet-Epilator-Hur du rengör din Philips-epilator: användning och skötsel

Hur du rengör din Philips-epilator: användning och skötsel

Artikeln beskriver hur man använder enheten, hur man rengör den och ordnar den.

Hur rengör jag epilatorn? Ansökan och vård

Överväg hur du rengör Philips-epilatorn.

En av de mest populära Philips HP 6540-modellerna

Typiskt tillhandahålls borstar för rengöringsanordningar.

Bekväm förpackning gör att du kan spara enheten utan skador

Den populära Philips-modellen med ett tydligt synligt enhetshuvud

Vi berättar hur du rengör epilatorn. Först måste du koppla bort det från nätverket. Ta bort höljet med en skruvmejsel. Använd en borste för att ta bort hår som sitter fast i enheten. När du har rengjort, dra höljet på locket och fäst det på plats.

Eftersom det inte är svårt att rengöra den populära Philips-epilatorn kan du hantera den här proceduren hemma utan att kontakta specialister.

Ta reda på, är fotopilatorn skadlig för hälsan.

Epilator och munstycken

Hur använder man epilatorn?

För att effektivt rensa huden från befintliga hårstrån behöver du en lämplig enhet. När du väljer en modell är det värt att överväga hur man använder den korrekt.

Hastigheten bör justeras först. För att göra detta finns en liten spak på din Philips eller någon annan enhet av märket. Använd den för att justera hastigheten med vilken pincett eller skivor roterar.

Använd en låg hastighet för att dra ut korta hårstrån. Om det sätts i hög hastighet kommer enheten att bryta håret, men lämna roten inuti.

För första användningen, slå på Braun eller något annat märke med låg hastighet. Öka inte hastigheten - detta ökar inte procedurens effektivitet. Varje gång är hårborttagningen lättare och nästan smärtfri.

När det växande håret blir tunnare kan du öka enhetens kraft. Med tiden kommer själva borttagningsförfarandet att bli snabbare och mindre smärtsamt.

Ånga används för att minimera ömheten. För att göra detta, ta ett varmt bad, lägg havssalt i vatten eller tillsätt ett par droppar eterisk olja.

Du kan ånga huden och i duschen. Det är viktigt att använda varmt vatten - detta hjälper till att snabbt öppna porerna. Då blir huden mjukare och håren är lättare att dra ut.

Längden på håret bör vara minst 0,4 millimeter. Hår av denna längd är lättare att ta bort med pincett. Om håret är mycket litet måste du vänta några veckor innan du använder epilatorn.

När du använder enheten kan du inte pressa den in i huden, det är nödvändigt att leda den mot hårstrån.

För enkelhets skull bör enheten hållas vid en viss lutning och leda långsamt, utan att rycka.

Om du behöver minimera smärtan vid proceduren, köp sedan modeller för våt depilering. Sådana enheter är alltid vattentäta. Detta bevisas av inskriptionen "våt och torr" på förpackningen och själva enheten.

Se också: hur använd epilatorn ordentligt.

Philips-modell

Om hårborttagning på olika delar av kroppen

Benhårborttagning tar maximalt 45 minuter. Svårigheter kan uppstå till en början, men ytterligare obehag försvinner nästan. De mest känsliga områdena är vristerna och under knäna.

För att ta bort hår i bikiniområdet nästan smärtfritt, behöver du en kylande vante - du kan köpa det i kosmetikaffärer.

Efter proceduren kan du torka av huden med ett avkok av medicinsk kamomill. Detta kommer att skydda mot irritation, återställa den naturliga förnyelsen av celler.

Det är enkelt att använda en hårborttagningsanordning. För att minimera smärta från förfarandet, använd en kylvott, ångande, en avkok av medicinsk kamomill.

På vilket sätt demontera epilatorn rovent, läs här.

Lämna en kommentar