Hem-Tekniska nyheter-Black Friday - 5 tips för webbplatsägare

Black Friday - 5 tips för webbplatsägare

Black Friday kommer, en semester för shoppingälskare. Hur förbereder jag en onlinebutik för denna dag för att locka en våg av kunder? Tävlingen är enorm, så det är värt att utarbeta en effektiv strategi - detta kommer att hjälpa din exit i morgon. Välkommen!

Bonus från promokodus.com - gör dig redo i förväg och få dina kampanjkoder på Black Friday!

Svart fredag

I den elektroniska handeln bör den så kallade Cyber ​​Monday vara en mer populär försäljningsmöjlighet, en dag då konsumenterna kan njuta av exceptionella priser i onlinebutiker. Men Black Friday publiceras mer. Tiden då svarta fredagar bara var förknippade med offlineaktiviteter har länge gått, och onlinebutiker har startat en kamp för en kund med denna möjlighet. För att stå ut bland konkurrenterna måste du definitivt förbereda ett unikt, märkligt erbjudande.

Ta inspirationstips!

1. Stå ut

Black Friday är en bra tid att locka till sig en stor grupp kunder. Detta är dock inte en lätt uppgift, de flesta butiker vill ta tillfället i akt. Detta är ett tecken på att du behöver förbereda ett riktigt lönsamt förslag. För att bryta igenom mängden av konkurrenter, utveckla en attraktiv USP (unikt försäljningsförslag)

2. Var inte utslag

För att dina Black Friday-evenemang ska vara effektiva och lönsamma räcker det inte med att erbjuda ett specialerbjudande för försäljning. Det kommer att ta en väl genomtänkt handlingsstrategi. Planera hur erbjudandet ska se ut, genom vilka kanaler du kommer att kontakta dina kunder. Ta också hand om beställningar - tänk på originalförpackningen, förbered reklambroschyrer. Tack vare detta kommer du positivt att överraska dina kunder, och sannolikheten för att de kommer tillbaka till butiken och dra nytta av standarderbjudandet kommer att öka.

3. Låt dina prenumeranter veta att du firar Black Friday

Glöm inte att kunderna bör ta reda på att du har förberett ett specialerbjudande för dem. Använd nyhetsbrevet. Förbered ett attraktivt meddelandeämne, ta hand om intressant grafisk design, med hänsyn till omständigheterna och spännande innehåll. Förbereder innehåll på fredagens försäljning. Genom att publicera på Black Friday har du möjlighet att flytta till högre positioner i sökresultaten och därmed öka trafiken till din webbplats. Är du nyfiken på vad du ska skriva om? Du kan berätta för dina läsare om dina planer för Black Friday. Vilket erbjudande förbereder du för dem? Vad ska du sälja till stora rabatter?

4. Erbjuda mer än bara låga priser

Dina konkurrenter är vakna och organiserar. Naturligtvis är din butik inte den enda som erbjuder låga priser. Så låt oss förbereda något annat. Locka användare genom att organisera en tävling på sociala nätverk. Således kommer du att locka mottagarnas uppmärksamhet, och med hjälp av detta kommer de att kontakta din onlinebutik.

5. Se till att allt fungerar för användare

Se till att testa din webbplats när du planerar ditt företag innan du börjar sälja. Om det visar sig att du lockar en stor grupp kunder, men problem med användbarhet och webbplatsinställningar identifieras, är det inte bra. Du vill inte att konsumenter ska ändra sig och lämna din webbplats så snart de kommer till din webbplats? Kontrollera sedan det för överbelastning och se till att webbplatsen inte laddas för långsamt och att alla sidor visas korrekt.

Lämna en kommentar