Hem-Tekniska nyheter-Ska jag köpa Qualcomm-bärbara datorer med Windows 10?

Ska jag köpa Qualcomm-bärbara datorer med Windows 10?

Qualcomm meddelade för några dagar sedan att de första Snapdragon 835-bärbara datorerna slutligen gick till försäljning. Enheter som körs på samma plattform, upptäckta som en del av flaggskeppet Android i år, inklusive Galaxy S8 och Note8, kommer att fungera hela dagen.

Det här är bra nyheter och det öppnar upp en helt ny typ av mobil datoranvändning. Men för tillfället, var inte för lycklig. Faktum är att det bästa du kan göra med dessa enheter är att ignorera dem i ungefär ett år.

Det beror på att det näst bästa är precis runt hörnet. Vi pratar om Snapdragon 845-processorn, som ingår i Galaxy S9 och många andra Android-enheter nästa år. Om du tycker att Snapdragon 835-bärbara datorer tillsammans med Windows 10 låter spännande, blir Snapdragon 845-bärbara datorer ännu svalare. Qualcomm uppgraderade Snapdragon-chips.

Den nya processorn är 25% mer kraftfull än föregångaren och grafikprestandan har vuxit med 30%. Dessa är relevanta parametrar, särskilt när det gäller maskiner som ska köra Windows 10. Applikationer. Det finns stöd för AR- och VR-funktioner inbyggda i Qualcomm Snapdragon 845-plattformen.

Snapdragon 835 är inte jämförbar med de kraftfulla Apple A10X och A11 Bionic-chips. Men även i det här fallet kan han fortfarande erbjuda en anständig upplevelse med Windows 10.

Lämna en kommentar