Hem-Technology Reviews-Humminbird Fishfinder-översikt

Humminbird Fishfinder-översikt

Humminbird är en tillverkare av fiskeekoljud i över 30 år. Dess produkter är kända bland fiskare över hela världen.

Detta märke är en av de första tillverkarna som började producera utrustning för fiske och djupmätning. Humminbirds ålder, erfarenhet och feedback bekräftar detta, gör det till en riktig ledare inom fiskeutrustningssegmentet. Förutom huvudprodukterna producerar varumärket ytterligare komponenter: väskor, sensorer, fästen. Tack vare denna utrustning blir Humminbird-ljudet mer funktionellt, perfekt, bekvämt att använda. Ett ganska stort sortiment av företaget gör det attraktivt för kunderna. När allt här kan alla köpa utrustning, tillbehör som är helt i överensstämmelse med fiskarnas smak och preferenser.

Typer av ekoljud

Humminbird-utrustning är indelad i enlighet med dess syfte. I sortimentet finns enheter för vinterfiske, fiske från en båt eller strand, trådlös utrustning. Den mest populära serien av märket inkluderar Humminbird fishfinder, Humminbirdpiranhamax, SmartCast. Särskilt anmärkningsvärt är Humminbird piranhamax-linjen, som kombinerar alla funktioner som finns i moderna fiskfyndare. Med hjälp av dessa instrument kan du mäta djupet, leta efter fisk. Instrumentskärmarna har förmågan att förstora en bild som inte kommer att förvrängas, även om solljuset faller på den. SmartCast-serien har ett urval av nattfiskeutrustning.

Siktdjupet från denna serie når 40 meter. Den viktigaste funktionen i SmartCast är trådlös kommunikation, möjligheten till långvarig användning i vatten - upp till 500 timmars kontinuerlig drift.

De mest populära ljudarna från Humminbird

Trots att alla produkterna i detta märke i allmänhet är väl sålda, finns det modeller som köpare framhäver särskilt. De troligtvis lockas av det ideala förhållandet mellan pris, kvalitet och funktionella lämnar enheter.

Fishfinder 570

Många fiskare gillade den här enheten på grund av den bekväma skärmen (9 x 9 cm). Svartvitt bild, upplösning på 640 x 320 pixlar, ett avancerat igenkänningssystem gör det möjligt för fiskaren att noggrant övervaka betet och kroken. Med den här enheten kan du till och med se det minsta målet på 6, 5 cm. Stötbeständiga, vattentäta, känsliga och bekväma fishfinder 570 fishfinders har ett överkomligt pris.

Piranhamax 175x

Den här modellen tillhör en serie billiga enheter. Dess popularitet beror på enhetens pris och "stoppning". Teknikens funktionalitet gör att ägaren i god upplösning kan se allt som händer under vatten.

Piranhamax 175x hjälper till att beräkna vilken storlek fisk är, för att känna strukturen på botten, för att ungefärligt objekt. Fisksökaren är utrustad med bakgrundsbelysning, så den kan användas för dag- och nattfiske. Han har stora personaliseringsfunktioner som gör det bekvämt och bekvämt att använda för varje person individuellt.

Lämna en kommentar