Hem-betyg-TOP-5 elektrisk köttkvarn 2020

TOP-5 elektrisk köttkvarn 2020

Moderna hushållsapparater för köket är tankeväckande och funktionell utrustning. Men samtidigt är utrustningen dyr, så när du köper bör du föredra universella funktionella modeller, som, förutom att fullgöra deras huvuduppgift, kan ersätta andra hushållsapparater. I det här materialet kommer vi att ta hänsyn till de 5 främsta elektriska köttkvarnarna, där vi bestämmer den bästa modellen.

En elektrisk köttkvarn underlättar matlagningen och kan bearbeta upp till flera kilo kött per minut. Kunna hantera hårt eller mjukt kött.

Många modeller är utrustade med ytterligare munstycken för tillverkning av köttfärs med olika konsistenser, produktion av hembakade korvar, huggning av grönsaker och till och med framställning av juice från frukt och grönsaker. När du väljer är det värt att uppmärksamma de modeller som har grönsaksfräsar. Denna funktion kommer att påskynda beredningen av sallader avsevärt, och ersätter en lång och obehaglig process med att arbeta med ett rivjärn.

Egenskaper viktiga för betyg

För att korrekt sammanställa en klassificering undersökte vi de viktigaste fördelarna och nackdelarna med modeller som bestämmer deras funktionalitet och kapacitet. Vid sammanställningen av betygsättningen förlitade vi oss på objektiva kriterier som inte är relaterade till design och andra nyanser som väljs efter användarens smak.

En av huvudparametrarna är motoreffekt enheter. Det presenteras i två indikatorer - maximalt och nominellt. Den nominella motoreffekten för en produktiv köttkvarn bör inte vara lägre än 400-500 watt. Annars uppstår svårigheter vid bearbetning av svårt, hårt kött, till exempel nötkött med filmer och andra brister. För köttkvarnar med låg effekt måste du förbereda köttet i förväg, utföra rengöring och skär i små bitar. För kraftfulla köttkvarnar krävs detta inte, vilket sparar tid.

Prestanda - denna parameter bestämmer mängden bearbetat kött under en viss tidsperiod och beror på motorns kraft, perforering av gitter, nackstorlek, kvalitet och form på kniven. Produktiviteten bör vara minst 1,5 kg kött per minut. Annars är köttkvarnen helt enkelt inte effektiv. Om du ofta måste laga en stor mängd köttfärs, till exempel för hembakade korvpreparat eller när du förbereder mat till ett företag för en picknick eller annat evenemang, bör du köpa en köttkvarn med en produktivitet på 2-2,5 kg. Varje minut.

Antal hastigheter - en viktig parameter för multifunktionella köttkvarnar som kan laga köttfärs, hacka grönsaker och frukt. Kött kräver en hastighet. För mjuka produkter bör bearbetningshastigheten vara annorlunda, annars kan köttkvarnen inte fungera lika effektivt med olika produkter.

Ytterligare munstycken - Många modeller av utrustning har munstycken för strimling av grönsaker, skivor med perforeringar för att få köttfärs i olika spannmål. Den optimala uppsättningen är följande uppsättning munstycken: diskar för köttfärs, munstycken för kebbe och korv och ett grönsaksskärmunstycke. Tärning, bildning av kakor, en juicepress är valfria lösningar som inte är värda pengarna som de flesta tillverkare ber om dem.

För att sammanställa klassificeringen beaktades således följande tekniska egenskaper:

 • Motoreffekt;
 • Köttkvartsprestanda;
 • Förekomsten av hastighetslägen;
 • Förekomsten av ytterligare munstycken.

Vi inbjuder dig att bekanta dig med graden av populära köttkvarnar, som du hittar i toppförsäljningen just nu och som förtjänar uppmärksamhet när du köper.

5: e plats: Panasonic MK G1800PWTQ

fördelar:

 • Motoreffekt - 1800 W, 330 W nominellt betyg.

nackdelar:

 • Låg produktivitet på jobbet - upp till 1,6 kg kött på 1 minut;
 • Avsaknaden av flera hastighetslägen;
 • Brist på munstycken - endast en köttkvarn, men 3 skivor finns för olika kornstorlekar av köttfärs.

Pris: 15,290 rubel

Panasonic MK G1800PWTQ är en konventionell elektrisk köttkvarn som inte kräver mer. Hon klarar av sin uppgift bra, men kan inte behaga multifunktionalitet och produktivitet när hon använder. Väskan har fack för lagring av skivor och en sladd, gjord av metall och plast. Enhetens stil är ganska kontroversiell, många anser att den är föråldrad. Nackdelen är det höga priset jämfört med andra modeller. Samtidigt skiljer sig köttkvarnen inte i kraft eller avancerad utrustning, vilket kan motivera de höga kostnaderna. Markeringen förklaras av modellens medvetenhet och popularitet på grund av dess enkelhet och tillförlitlighet.

4: e plats: Moulinex HV9 ME740H30

fördelar:

 • Motoreffekt - max 2300 W, 1000 W-klassad;
 • Produktivitet - upp till 5 kg kött på 1 minut;
 • Alternativ - grönsaksfräs, munstycke för kebbe och korv.

nackdelar:

 • Antal hastigheter - 1.

Pris: 14 990 gnugga.

Moulinex HV9 ME740H30 är en elektrisk köttkvarn som är användbar för familjer, där kötträtter tillagas regelbundet och i stora volymer. Modellen har en kraftfull motor. Avsaknaden av en hastighetsomkopplare gör det svårt att arbeta med tekniken när du använder redskap för att hugga grönsaker. Ett höghastighetsläge påskyndar också motorns slitage och med betydande mängder arbete kan det leda till överhettning. Satsen inkluderar munstycken för strimling av grönsaker, matlagning av hemlagade korvar och turkisk kebbe. Huskonstruktionen har ett fack för att rymma borttagbara munstycken, vilket förenklar förvaring av komponenter, kräver inte besättning av ytterligare lådor. Väskan är av plast och kräver noggrann hantering. Även i praktiken bekräftar denna köttkvarn inte den påstådda höga prestanda.

3: e plats: Bosch MFW68660

fördelar:

 • Motoreffekt - max 2200 W; 800 W-klassad;
 • Produktivitet - 4,3 kg köttfärs på 1 minut;
 • Komplett set - skivor för kött, grönsaksfräsar, munstycke för korv och kebbe, juicextrakt.

nackdelar:

 • Antal hastigheter - 1 hastighetsläge.

Pris: 15 490 gnugga.

Bosch MFW68660 är en annan elektrisk köttkvarn från en välkänd tillverkare som erbjuds till ett högre pris jämfört med konkurrenter. Men för detta pris får användaren en enhet som enligt tillverkaren är möjlig att laga till upp till 4,3 kg köttfärs på 1 minut. Väskan är tillverkad av plast. Paketet innehåller ytterligare enheter som utökar köttkvarnens funktionalitet. Bristen på flera hastighetslägen påverkar dock användbarheten negativt. Exempelvis är höga varv lämpliga för kött, men när du använder ett rivjärn, slipare och juicepress blir arbetet med en köttkvarn svårare och kräver en viss skicklighet. Ett transporthandtag är tillhandahållet på fodralet, köttkvarnen är lätt att bära om det förvaras mestadels i skafferi och inte på arbetsytan i köket. Konstruktionen är modern, tekniken kan inte kallas kompakt. Separat är det värt att kommentera juicepressen, som användare rankade som "inte värda pengarna." En köttkvarn kan inte pressa tillräckligt med juice från produkterna.

2. plats: REDMOND RMG-CBM1225

fördelar:

 • Motorkraft - max 2500 W, 800 W-klassad;
 • Produktivitet - upp till 2,5 kg kött per minut;
 • Antal hastigheter - 2 för olika lägen;

nackdelar:

 • Begränsad utrustning - munstycke för korv och kebbe.

Pris: 14,290 rubel

REDMOND RMG-CBM1225 har ett metallhus för enkelt underhåll. Köttkvarnen har tillräcklig kraft för bearbetning av kött av olika slag, är utrustad med munstycken för hembakade korvar. Bristen på tillbehör för att arbeta med grönsaker minskar dess funktionalitet avsevärt. Dessutom är utrustningen inte billig.Hastighetsomkopplaren gör att du enkelt kan arbeta i olika lägen, skyddar motorn från överbelastning och arbeta med höga hastigheter med mjukt kött.

1: a plats: Zwiller Grand

fördelar:

 • Motoreffekt - maximalt 2000 W, 800 W-märkt;
 • Produktivitet - upp till 2,5 kg kött per minut;
 • Antal hastigheter - 2 lägen;
 • Komplett set - skivor för kött med öppningar i olika storlek, munstycke för korv och kebbe, grönsaksfräs.

nackdelar:

 • Inga betydande brister hittades.

Pris: 12 500 gnugga.

Zwiller Grand köttkvarn har god kraft och produktivitet. Gör det möjligt att laga upp till 2,5 kg kött per minut, vilket räcker för en stor familj. Lämplig även för fyllning av hemlagade korvar, matlagningssallader och grönsaksförinställningar för andra rätter. Hastighetsomkopplare och två driftsätt ger kontroll över slipningsprodukternas process, vilket gör att du kan välja önskad hastighet beroende på det använda munstycket. Väskan är tillverkad i hållbar plast. Detta underlättar köttkvarnens totala vikt avsevärt.

Köttkvarnens kniv är gjord av stål och kan lätt hantera mjukt och hårt kött, förvandlar inte köttfärs till gröt, men skär noggrant köttet i skivor av samma storlek och bevarar bitarnas fukt och struktur. Köttkvarnen är inte underlägsen i funktionalitet och bygger kvalitet till kända varumärken, medan tillverkaren inte överskattar prestandatalen.

sammanfattande

Hedersvinnare! Zwiller Grand köttkvarn får första plats på grund av en högpresterande indikator, rik funktionalitet på grund av den optimala uppsättningen av tillbehör och högkvalitativ montering. Vi hoppas att informationen vi samlar in hjälper dig att göra rätt val när du köper.

Lämna en kommentar